onsdag 3 juni 2009

3 juni 2009

shooobre! idag for jag till skolan, var först inte tänkt men haha. jag är som jag vart. Gick och la mig runt 1-2 inatt, tänkte att eftersom jag är hemma så kan ja ju chilla ett tag, men sen runt 6 imorse så börjar folk smsa mig, sms efter sms.. jag ville ba skjuta jävlarna! haha. men sen bestämde jag mig för att fara till skolan, så jag tog på mig kläderna,borstade tänderna å håret, ringde mamma sen hoppade jag iväg mot bussen. i skolan så gicke väl bra,prov innan lunch, ooops;].. Sofia hon är väl som vanligt xD haha, hon fick mig upp för trapporna med kryckorna, (ingen dans på rosor direkt) men när vi väl va uppe kom hon på att vi inte skulle upp, så då fick jag hoppa ner igen!.. gaah.. ;p haha, sen istället för idrott så fick jag sitta ett tag i datasalen och leta fakta,historia å regler om rullstolstennis, riktigt roligt xD haha, not. sen efter skolan så var jag tvungen att baka smartieskakor till fotbollen, faktiskt populära;] hihi. under matchen stog jag med Amanda å frös häcken av mig, jävla hagelstorm + regnstorm typ hela matchen, jävla kallt!! ;o fyfaan.
nämen nu hinner jag faktiskt inte skriva något mer, jag måste läsa lite matte, matteprov imorgon OHNOOOOO :O shiiiiiiit, kan ingenting och alla säger att det är assvååårt, och jag som tkr vanliga matteprov inte är spec kung.. jag kommer fan failaaaaaaaa, ngn som är med mig?
aja, wish me luck! cya;D<3 style="font-weight: bold;">ska ta mig till! du var mitt ljus varje dag, jag älskar dig mer än någon någonsin kan förstå! vad som än händer så har du en säker plats i hjärtat! jag saknar dig så det gör ont, redan! <3>
-
-
-
no one will ever understand how i feel for you. i'm going crazy because of you.
all i want is you, jag älskar dig. jag vill bara att du ska inse det!
inse hur mycket jag vill ha dig.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar